Siirtoikkuna päättyy muutaman päivän päästä. Monet seurat ovat kuitenkin vielä tekemässä hankintoja ja tällä kertaa kyseessä saattaa olla vielä suuri maalivahtikauppa, uutisoi Marca.

Nimittäin Espanjan maajoukkuevahti Pepe Reina on jättämässä Napolia. Reina hyvästeli eilen Napolin kannattajat Atalanta-ottelun jälkeen ja poistui kyyneleet silmissä pukusuojiin. Reinan odotetaan siirtyvän PSG:n riveihin.

Napoli aikoo hankkia Real Sociedadin Geronimo Rullin, jos Reina lopulta jättää seuran taakseen. Napoli on ollut koko kesän kiinnostunut Rullista, mutta Real Sociedad ei ole suostunut alentamaan hintapyyntöään, joka on noin 25 miljoonaa euroa.

Rullin lähtiessä Real Sociedad on kiinnostunut Alavésin Fernando Pachecosta. Marcan tietojen mukaan Real Sociedad on jo informoinut Alavésille haluavansa Pachecon, jos Rulli vaihtaa maisemaa. Pacheco oli viime kaudella yksi La Ligan parhaista vahdeista, jonka vuoksi Real Sociedad olisi valmis maksamaan Alavésin pyytämän summan.

Real Sociedad on myös ottanut yhteyttä PSG:hen liittyen Alphonse Areolaan. Myös Villarreal on kiinnostunut Areolasta, koska seuran kummatkin maalivahdit kärsivät vakavista polvivammoista. Andrés Fernández loukkasi polvensa perjantaina ja on sivussa puolisen vuotta. Sergio Asenjo palaa pelikuntoon muutaman kuukauden kuluttua.