Atlético oli tyly vieras Kanariansaarilla, kun Las Palmas kaatui lopulta jopa luvuin 5-1 La Ligan toisella kierroksella. Kyseessä oli Atléticon sarjakauden avausvoitto ja Las Palmas jatkaa vieläkin ilman pisteitä.

Ottelu alkoi ryminällä. Ángel Correa vei Atléticon johtoon vain kolmen minuutin jälkeen hienolla yksilösuorituksellaan. Minuuttia myöhemmin Atlético iski jälleen – tällä kertaa kyseessä oli boksin reunalta maalin ampunut Yannick Carrasco. Diego Simeonen pelitapa toimi loistavasti, eikä Las Palmas saanut käytännössä mitään aikaan avausjaksolla.

Las Palmas kavensi toisen jakson alussa, kun Jonathan Callerin pusku ohitti Jan Oblakin. Isäntien ilo ei kuitenkaan kestänyt kolmea minuuttia pidempään, sillä Koke laukoi boksin ulkopuolelta tarkan laukauksen Las Palmasin verkkoon.

Reilua kymmentä minuuttia myöhemmin Koke teki illan toisensa. Carrasco syötti pallon Atlético-kasvatille ja Koke laukoi saksipotkulla punavalkopaitojen neljännen maalin. Thomas kaunisteli lukemia ottelun lopussa boksin rajalta lähteneellä sijoituslaukauksella.

Oblak onnistui pysäyttämään Jonathan Vieran laukoman pilkun ottelun loppuhetkillä.