Uutisoimme aiemmin tiistaina, että Real Madridin keskikenttäpelaaja James Rodríguez on matkalla Bayern Müncheniin. Asia varmistui myöhemmin samana päivänä, kun saksalaisseura julkaisi hankkineensa Kolumbian maajoukkuepelaajan itselleen.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
IT'S OFFICIAL! #FCBayern have signed @jamesdrodriguez on a two-year loan deal. More to follow... #MiaSanMia #ServusJames

Kyseessä ei ole kuitenkaan pysyvä siirto vaan kahden vuoden lainasopimus. Espanjalaismediassa uskotaan, että Bayern München maksaa Real Madridille pelaajan palkkakulujen lisäksi noin 12-15 miljoonaa euroa kaudelta.

Rodríguez palaa siis entisen valmentajansa Carlo Ancelottin alaisuuteen. Italialainen toimi Real Madridin valmentajana kahden kauden ajan.

Rodríguez siirtyi Real Madridiin upeasti menneiden MM-kisojen jälkeen kesällä 2014. Zinédine Zidanen alaisuudessa hän on kuitenkin jäänyt erittäin pieneen rooliin. Viime kaudella hän pelasi 22 La Liga -ottelussa. Maaleja näissa peleissä kertyi tilille kahdeksan ja maalisyöttöjä kuusi.

Kolumbialaisella on sopimusta madridilaisjoukkueen kanssa vielä vuoteen 2020 saakka, mutta tuoreessa lainasopimuksessa uskotaan olevan mukana myös osto-optio.