Marcos Llorente pelasi viime kauden lainalla Deportivo Alavésissa lainalla. Kausi oli erinomainen, sillä 22-vuotias puolustava keskikenttäpelaaja kuului joukkueen tärkeimpiin pelaajiin. Alavés selviytyi muun muassa Copa del Reyn loppuotteluun.

Real Madridin kasvatti oli mukana Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa Puolassa. Fantastisilla otteilla finaaliin selvinnyt joukkue taipui kuitenkin ratkaisuottelussa Saksalle.

Turnauksen jälkeen pelaaja kävi antamassa haastattelun Marcalle.

Kumpi sattui enemmän, tappio EM-kisoissa vai Copa del Reyssä?

Tuntemukset ovat todella erilaisia. EM-kisoissa tunsin, että meillä oli paremmat mahdollisuudet voittaa kuin Cupin loppuottelussa Barcelonaa vastaan. Jälkimmäinen tuntui kuitenkin pahemmalta. Copa del Rey on joukkueen koko vuoden tekemän työn seurausta.

Ajatteletko, että tämän kaltaisista tappioista oppii?

Opit aina kaikesta. Jos kerron totuuden, niin sanon, että oppisin mieluummin aina voitoista tappioiden sijaan, mutta kaikista asioista tulee aina ottaa jotain positiivista.

Oletko jutellut Dani Ceballoksen kanssa siirrosta Real Madridiin?

Hän näytti viimeistään EM-kisoissa, mihin hän pystyy. Sanoisin hänelle, että siirtyisi Real Madridiin, sillä tahdon parhaat pelaajat Real Madridiin, ja hän on todella hyvä pelaaja.

Oletko itse puhunut Real Madridin kanssa?

Olen keskustellut seuran kanssa. Lainani Alavésissa on päättynyt ja nyt minulla on sopimus Real Madridin kanssa. He kertoivat, että olen mukana Yhdysvaltojen kiertueella, kun palaan lomaltani. Unelmani on aina ollut Real Madridissa menestyminen ja teen kaikkeni, että se tulee tapahtumaan.

Voitko sanoa olevasi Real Madridin pelaaja ensi kaudella?

Kyllä. Seura on kertonut minulle niin. He ovat kertoneet minulle, että he luottavat minuun. Tiedän, että Real Madridissa pelaa maailman parhaat pelaajat ja heillä on juuri ollut mahtava vuosi. Siitä tulee vaikeaa, mutta olen siellä ja tulen antamaan kaikkeni, että onnistun unelmassani.