© Kuva: Getty Images

Englantilaislehti: Barcelona valmis ostamaan Gerard Deulofeun takaisin 12 miljoonalla eurolla

Englantilaislehti Telegraphin mukaan Barcelona on valmis ostamaan Gerard Deulofeun takaisin tänä kesänä.

Katalonialaisseura aikoo aktivoida pelaajan Everton-sopimukseen liitetyn 12 miljoonan euron ulosostoklasuulin. Tämä tarkoittaa sitä, ettei Valioliiga-seura voi estää Barcelonaa suorittamasta pelaajasiirtoa.

Deulofeu liittyi Evertoniin vuonna 2015 4,8 miljoonan euron siirtosummalla. Siirtoa edelsi kaksi jossain määrin menestyksekästä lainavuotta Goodison Parkilla.

23-vuotias espanjalaishyökkääjä on kuitenkin nyt pudonnut pois Everton-manageri Ronald Koemanin suunnitelmista. Hän vietti viime kauden jälkipuoliskon lainalla AC Milanissa, jossa hän onnistui tekemään neljä maalia 16 sarjaottelussa.

Deulofeu on suhtautunut kielteisesti Barcelona-paluuta kohtaan. Italialaislehti Gazzetta dello Sportin mukaan pelaaja ei näe itseään Barca-luotsi Ernesto Valverden aloituskokoonpanossa.

Deulofeu on tällä hetkellä Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen riveissä nuorten EM-kisoissa Puolassa. Joukkueensa kapteenina hän teki maalin espanjalaisten avausottelussa Makedoniaa vastaan. Ottelu päättyi espanjalaisten murskaavaan 5-0-voittoon. Ottelun muista maaleista vastasivat Atlético Madridin Saúl Ñíguez ja Real Madridin Marco Asensio, joka iski hattutempun.