Marco Verratti on noussut yhdeksi Barcelonan tämän kesän ostoslistan kärkinimiksi. Keskiviikkona osapuolet tapasivat toisensa ensimmäisen kerran asian yhteydessä.

Paris Saint-Germainin keskikenttäpelaaja olilomakohteessa rentoutumassa ystäviensä kanssa, mutta keskeytti hauskanpidon vajaaksi tunniksi, kun pelaaja, hänen agenttinsa Donato Di Campli ja yksi Barcelonan siirroista vastaava hallituksen jäsen Javier Bordas tapasivat toisensa.

Kerrotaan, että Verratti sanoi tapaamisessa, että hänen ykkösvaihtoehto olisi siirtyä Barcelonaan, mutta PSG voi olla esteenä.

Tapaamisen kerrotaan olleen erittäin hyvähenkinen. Osapuolet tuntevat toisensa jo menneisyydestä, joten kaikki pystyivät olemaan rennosti. Sekä Di Campli että Verratti vakuuttivat Bordasille, että he painostavat ranskalaisseuraa päästämään pelaajan menemään.

PSG on ollut hyvin jyrkkä, kun heiltä on kysytty Verrattin siirrosta. Heidän seurajohdon mukaan pelaaja ei ole myytävänä mistään rahasummasta. Kerrotaan, että seurojen yhteisymmärrykseen pääseminen on enää ainoa ylitettävä este siirron toteutumisessa.

 

Lähde: Sport