© Kuva: Getty Images

Siirtomarkkinat tunteva toimittaja: Álvaro Morata ja Man United sopimukseen – siirtosummasta väännetään

FC Barcelonan ja Real Madridin matsit ilmaiseksi!

Espanjan La Liga, Saksan Bundesliiga ja Ranskan Ligue 1 ovat katsottavissa Betssonin kautta ilmaiseksi läpi kauden.

Álvaro Moratan siirtyminen Real Madridista Manchester Unitediin vaikuttaisi olevan enää ajan kysymys.

Siirtomarkkinoista paljon kirjoittava Sky Sportsin toimittaja Gianluca Di Marzio kertoo omilla verkkosivuillaan, että Morata on jo sopinut henkilökohtaisista ehdoista Unitedin kanssa. Samaa ovat aiemmin kertoneet muun muassa The Telegraph, Onda Cero ja Cadena SER.

Di Marzion tietojen mukaan seurat eivät sen sijaan ole vielä päässeet sopuun korvauksen suuruudesta. Realin pyyntihinta on tiettävästi 90 miljoonaa euroa. Moratan sopimus ulottuu kesään 2021 ja hän on vasta 24-vuotias. United kuitenkin katsoo, että pelaajan arvo on Realin pyyntihintaa matalampi.

Real osti Moratan takaisin Juventuksesta viime kesänä. Tulevaisuuden piti olla taattu, mutta espanjalaishyökkääjä jäi nokkimisjärjestyksessä Karim Benzeman taakse. Rajatusta peliajasta huolimatta Morata onnistui tekemään 20 maalia 43 ottelussa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

FC Barcelonan ja Real Madridin matsit ilmaiseksi!

Espanjan La Liga, Saksan Bundesliiga ja Ranskan Ligue 1 ovat katsottavissa Betssonin kautta ilmaiseksi läpi kauden.