Espanjalaismedia Mundo Deportivon mukaan Héctor Bellerín, 22, ja hänen lähipiirinsä toivovat, että Barcelona tekisi pelaajasta tarjouksen Arsenalille. Barçan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeun johdolla järjestetyssä tapaamisessa Barcelonan johto ymmärsi, että sekä seura että oikea laitapuolustaja haluavat siirron toteutuvan kesällä.

Tapaamisessa kävi selväksi, että Bellerín on valmis ajamaan siirtoa eteenpäin keskustelemalla Arsène Wengerin kanssa. Arsenal-puolustaja aikoo tehdä cescfàbregasit ja pyytää lupaa päästä takaisin kasvattajaseuraansa Kataloniaan.

Bellerínin pyyntö edellyttää sitä, että Barcelona avaa keskusteluyhteyden Arsenaliin ja esittää lontoolaisseuralle konkreettisen tarjouksen.

Bellerín keskittyy nyt alle 21-vuotiaiden EM-kilpailuihin Puolassa. Hänen lähipiirinsä on kieltäytynyt kommentoimasta huhuja.

Bellerínin merkitys Arsenalin pelisysteemille ja vuoteen 2023 saakka ulottuva sopimus vaikeuttavat siirron mahdollisuutta. 22-vuotias espanjalainen pelasi viime kaudella yhteensä 42 ottelussa.

Arsenal tippui Mestarien liigan neljännesvälierissä Bayern Münchenille ja jäi Valioliigassa viidenneksi. Bellerín pelasi täydet 90 minuuttia, kun Arsenal voitti FA Cupin loppuottelussa Chelsean 2-1.