Lähtöhuhujen kohteena olevan Barcelona-pelaajan agentti nähtiin Valencian harjoituskeskuksessa

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonan on uutisoitu olevan valmis myymään Rafinhan, jos seura saa hänestä tarpeeksi suuren tarjouksen.

Espanjalaismediassa on kirjoitettu, että pelaajan hintalappu olisi kuitenkin karkottamassa ostajat. Nyt julki tulleet kuvat Valencian harjoituskeskuksesta ovat kuitenkin saaneet monet uskomaan, että uusi joukkue on mahdollisesti löytynyt.

Mazinho, eli Rafinhan isä toimii poikansa agenttina. Hänet kuvattiin loppuviikosta Valencian harjoituskeskuksessa. Superdeporte uutisoi, että vierailun tarkoituksena oli tarjota Barcelona-pelaajaa joukkueeseen, jossa Mazinho itse pelasi 90-luvun puolivälissä.

Lukuisista loukkaantumisista kärsinyt Rafinha pelasi yhteensä 28:ssa ottelussa Barcelonan paidassa viime kaudella. Hän onnistui tekemään seitsemän osumaa ja antamaan viisi maaliin johtanutta syöttöä, mutta hänen ei uskota kuuluvan Ernesto Valverden suunnitelmiin.

Barcelonan kasvatti Rafinha on pelannut seuran edustusjoukkueessa yhtä lainavuotta lukuun ottamatta vuodesta 2013 lähtien. Hänellä on sopimusta jäljellä vielä vuoteen 2020 asti.