Real Madridin presidentti Florentino Pérezin on uutisoitu tahtovan joukkueeseen uuden ykköstorjujan ensi kaudeksi. Alkuun huhuissa esiintyi Chelsean Thibaut Courtois ja Manchester Unitedin David de Gea. Mitä pidemmälle kevät eteni, sitä vahvemmin spekulaatiot liittyivät juuri jälkimmäisenä mainittuun espanjalaismaalivahtiin. Ongelma hänen kohdallaan on kuitenkin se, että Manchester United pyytää hänestä selvästi maalivahtien maailmanennätyssumman rikkovaa noin 75 miljoonan euron siirtokorvausta.

Nyt espanjalaismedia Mundo Deportivo uutisoi, että madridilaisseura on päättänyt, että sen ei ole järkeä maksaa noin valtavaa summaa uudesta maalivahdistaan. Sen uusi suunnitelma on luottaa maailman lupaavimpana maalivahtina pidettyyn Gianluigi Donnarummaan. Vasta 18-vuotias superlupaus on hoitanut AC Milanin ykkösmaalivahdin roolia jo kahden kauden ajan.

Lähteen tietojen mukaan Real Madridin suunnittelee pelaavansa vielä kauden 2017-18 peluuttaen Keylor Navasia ja sen jälkeen kaappaavansa Donnarumman itselleen. Nuorukaisella on sopimusta AC Milanin kanssa enää vuoden verran, joten tammikuusta eteenpäin muut seurat saavat tarjota hänelle sopimuksia. Tällöin madridilaisseura aikoo iskeä ja varmistaa hänen saamisen itselleen kesällä 2018.

Italian maajoukkueessakin debytoineen Donnarumman agenttina toimii Mino Raiola, jonka alaisuudessa on myös muun muassa Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic ja Romelu Lukaku. Hänen uskotaan olevan kiinnostunut suojattinsa saamiseen Real Madridin maalille.