Sevilla on espanjalaislehti Marcan mukaan kiinnostunut pestaamaan Manchester City -hyökkääjä Noliton tänä kesänä.

30-vuotiaan Noliton suhde City-manageri Pep Guardiolan kanssa on huhujen mukaan kärjistynyt erittäin huonoksi. Manchesterilaisseura olisikin valmis myymään pelaajan eteenpäin.

Haastattelussaan Marcalle Nolito kertoi olevansa innokas palaamaan Espanjaan tänä kesänä – joko lainasopimuksella tai pysyvästi.

– Tahtoisin lähteä Manchester Citystä… lainalla, pysyvästi, miten vain on mahdollista.

– Olen rauhallinen tulevaisuuttani ajatellen, ja vaikka olenkin lomalla, aikomukseni on palata Espanjaan.

Nolito liittyi Cityyn viime kesänä Celta Vigosta, ja tahtoisi palata entiseen seuraansa. Sevillan tiedetään kuitenkin olevan hänestä kiinnostunein joukkue.

City vaatii Nolitosta 12 miljoonaa euroa, minkä Los Blanquirrojos on valmis maksamaan. Seuralla on kuitenkin ongelmia kustantaa pelaajan korkea vuosipalkka (noin kolme miljoonaa euroa vuodessa), mikä hankaloittaa siirron tapahtumista.

Jos Noliton siirto Sevillaan varmistuu, tulisi hän todennäköisesti työskentelemään entisen valmentajansa Eduardo Berizzon alaisuudessa. Berizzo oli Celta Vigon valmentaja samaan aikaan kuin Nolito Celtan pelaaja. Nyt Berizzon uskotaan vaihtavan työpaikkansa ensi kaudeksi myös Sevillaan.

Viime kaudella Nolito onnistui maalinteossa kuudesti ja pelasi yhteensä 30 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien. Mitä pidemmälle kautta tultiin, sitä vähemmän Nolito enää pääsi kentälle.