Real Madridin ja Juventuksen välinen Mestarien liigan loppuottelu on enää päivien päässä. Lauantaina Cardiffissa pelattava finaali on tietenkin jokaiselle pelaajalle uskomaton kokemus ja mahdollisuus, mutta sitä se on varsinkin madridilaisjoukkueen Gareth Balelle, joka pääsee pelaamaan Mestarien liigan loppuottelun kotikaupungissaan.

Tämän myötä hänellä on mahdollisuus saavutukseen, johon on pystynyt vain viisi pelaajaa aiemmin Mestarien liigan ja Euroopan cupin historiassa. Jos Real Madrid voittaa ottelun, tulee Balesta kuudes kyseisen kilpailun kotikaupungissaan voittanut pelaaja.

Viimeksi saavutuksessa on onnistunut Real Madridissa tuolloin pelannut Nicolas Anelka, joka oli mukana Pariisissa pelatussa loppuottelussa, jossa Real Madrid voitti Valencian 3-0 -lukemin.

Ranskalaisen lisäksi saavutuksessa ovat onnistuneet madridilaiset Enrique Mateos ja Miguel Munoz (1957), lontoolainen Alex Stepney (1968) sekä roomalainen Angelo di Livio (1996).

Näiden viiden pelaajan lisäksi kymmenellä on ollut mahdollisuus tähän, mutta he ovat hävinneet loppuottelun. Heidän joukossaan ovat muun muassa Thierry Henry (2006), Chris Smalling (2011) ja Philipp Lahm (2012).