Atlético Madridin entinen hyökkääjä Diego Costa kommentoi lauantaina FA Cupin loppuottelun jälkeen tulevaisuuden suunnitelmiaan. Vahvojen lähtöhuhujen kohteena ollutta Espanjan maajoukkuehyökkääjää on viety vahvasti tammikuusta lähtien Kiinaan, mutta mies itse vihjasi vaihtavansa Chelsean vain Atlético Madridiin.

– Tiedän, että Chelsea tahtoo myydä pelaajia, mutta olen kertonut heille, että minulla on kaksi vuotta sopimustani jäljellä ja en tahdo lähteä ihan minne tahansa vain siksi, että he haluavat niin. Siirryn ainoastaan toiseen Euroopassa pelaavaan joukkueeseen ja he tietävät sen.

Kyseinen kommentti sulki pois siirron Kiinaan, mutta tämän jälkeen 20 valioliigamaalia tällä kaudella iskenyt Costa tarkensi vaatimuksiaan niin, että lopulta tuli ilmi, että hän vaihtaisi Chelsean kesken sopimuskautensa ainoastaan entiseen seuraansa Atlético Madridiin.

– Kaikki tietävät, mikä minun suosima joukkue on. Minulla ei ole mitään salattavaa.

– Jos minun tulee muuttaa uuteen maahan tai kaupunkiin, niin se olisi Espanja. Jään mieluummin Chelseaan, mutta jos minut tahdotaan myydä, niin he tietävät, minne tahdon mennä.