Real Madrid kohtaa sunnuntaina kauden viimeisessä kotipelissään Sevillan. Tämän seurauksena edessä voi olla monien madridilaisjoukkueen pelaajien hyvästit nykyiselle kotikentälleen. Espanjalaismedia AS listasi viisi todennäköisintä lähtijää, jotka pelaavat huomenna viimeisen kerran Estadio Santiago Bernabéulla.

Keylor Navas

Navas on parantanut otteitaan kauden loppua kohden, mutta kausi ei ole ollut kokonaisuudessa niin vahva, mitä edellinen. Florentino Pérezin on uutisoitu jo useaan otteeseen päättäneensä hankkia Real Madridiin uuden ykkösmaalivahdin. Tämä voi myös tarkoittaa sitä, että Navas ei aio jäädä istumaan vaihtopenkille, vaan vaihtaa seuraa tulevana kesänä.

 

Fabio Coentrao

Real Madridia kesästä 2011 asti edustanut portugalilainen on jäänyt tälläkin kaudella todella pieneen rooliin. Hän on pelannut vain kolmessa La Liga -ottelussa. Laitapuolustajaa pidetään kesän todennäköisimpänä lähtijänä, sillä madridilaisseura ei näe, että sillä on enää käyttöä pelaajalle.

 

James Rodríguez

Paikkaansa joukkueesta etsinyt kolumbialainen on esiintynyt lähes aina kentälleen päästyään erinomaisesti. Hänen kannaltaan valitettavasti kilpailu on vain niin kova, että paikkaa vakioavauskokoonpanosta ei löydy. James on yhdistetty kuluvan kauden aikana useisiin Valioliigajoukkueisiin ja siirtymistä Real Madridista pois on pidetty jo todennäköisempänä vaihtoehtona kuin jäämistä seuraan. Ratkaisu on tietojen mukaan molempien osapuolien mieleen. Real Madrid saa pelaajasta suuren siirtokorvauksen ja kolumbialainen pääsee pelaamaan vakituisesti avauskokoonpanossa.

 

Àlvaro Morata

Moratan tilanne muistuttaa hyvin paljon Jamesin tilannetta. Peliaikaa tulee silloin tällöin, esitykset ovat tilaisuuden tullessa hyviä, mutta isoa roolia ei vain löydy. Kiinnostuneita seuroja on ainakin Valioliigassa, joista todennäköisimpänä päämääränä on pidetty Antonio Conten valmentamaa Chelseaa.

 

Mariano

Marianoa pidetään viisikosta ainoana, jonka kohdalla hyvästit olisivat vain väliaikaiset. Hyökkääjän urakehityksen kannalta paras ratkaisu olisi pelaaminen joukkueessa, jossa peliminuutteja tulee vakituisesti. Real Madrid uskoo kuitenkin edelleen hyökkääjän kykyihin, joten se ei tahdo päästää häntä siirtymään pysyvällä siirrolla muualle, vaan edessä on todennäköisesti lainapesti jossain pienemmässä seurassa.

Listalta puuttuu Pepe, koska hän ei pelaa ottelussa, eikä näin ollen pääse ”antamaan hyvästejä” kotiyleisölleen.