La Ligassa pelattiin lauantaina poikkeuksellisesti vain kahden ottelun päivä. Ensimmäinen niistä pelattiin Barcelonassa, kun Espanyol ja Valencia kohtasivat toisensa keskikastin kamppailussa.

Ottelu eteni pitkään maalittomassa tasatilanteessa, mutta 15 minuuttia ennen loppua Dani Parejo syötti hieman vaikean syötön José Gayálle, joka otti pallon upeasti haltuun ja laukoi pallon maaliin. Espanyol ei pystynyt käyttämään omia tilaisuuksiaan hyväksi, joten Valencia otti kauden viidennen vierasvoittonsa.

Espanyol jatkaa sarjassa edelleen sijalla yhdeksän. Valencia nousi voiton myötä sijalle 11. Paikka kymmenen parhaan joukkoon on kuitenkin jo matemaattisesti mahdotonta.

Toinen lauantain otteluista oli käytännössä täysin merkityksetön häntäpäään joukkueiden kamppailu. Osasuna isännöi Granadaa kohtaamisessa, jonka molemmat osapuolet ovat varmistaneet putoamisen sarjasta kauden päätteeksi.

Ottelu oli juuri sellainen, mitä kahden putoajan väliseltä peliltä saattoi odottaa. Kumpikaan joukkue ei pystynyt juurikaan rakentamalla luomaan paikkoja, mutta erikoistilanteet nousivat ottelun ratkaisuksi.

Kotijoukkue Osasuna siirtyi 1-0 -johtoon kulmapotkusta, jota Granada ei saanut purettua rangaistusalueelta pois. Pallon laukoi lopulta maaliin Jhon Mondragón. Ennen ensimmäisen puoliajan loppua Granada tasoitti ottelun. Vapaapotkun puski sisään Adrian Ramos. Osasuna onnistui kuitenkin vielä kerran. Kenan Kodro onnistui 75. peliminuutilla. Maali syntyi päivän teeman mukaisesti erikoistilanteesta. Kodro oli ensimmäisenä hereillä kulmapotkun jälkeisen puskun paluupallolla ja laittoi lähietäisyydeltä pallon varmasti sisään.

Osasuna nousi voitollaan Granadan ohi sarjan 19. sijalle.