Real Madrid kohtaa vieraskentällä Málagan La Ligan viimeisellä kierroksella. Katalonialaismedia syytti aiemmin tällä viikolla kotijoukkueen häviävän tarkoituksella madridilaisjoukkueelle, koska heitä valmentava Míchel edusti pelaajaurallaan Real Madridia ja haluaisi heidän voittavan mestaruuden. Rannikkokaupungin seuran omistaja Nasser Al-Thani julkaisi tämän jälkeen Twitterissä rajun viestin, jossa muun muassa kertoi barcelonalaisten olevan roskaväkeä. Myöhemmin hän tarkensi kommenttiaan ja kertoi viestin olevan kaupungin medialle eikä FC Barcelonalle.

Nyt liekkeihin lentää lisää bensaa, sillä on paljastunut, että Real Madrid maksaa Málagalle miljoona euroa, jos he voittavat mestaruuden. Tämä johtuu siitä, että seurat kävivät kauppaa Iscosta vuonna 2013. Noin 27 miljoonaa euroa maksaneen pelaajan siirtoon kuului pykälä, jossa madridilaisjoukkueen tulee maksaa Málagalle miljoona euroa jokaisesta mestaruudestaan viiden vuoden sisällä.

Real Madrid tarvitsee neljästä jäljellä olevastaan ottelusta kymmenen pistettä varmistaakseen mestaruuden. Se on tällä hetkellä tasapisteissä yhden ottelun enemmän pelanneen Barcelonan kanssa. On siis hyvin mahdollista, että mestaruus ratkeaa vasta viimeisellä kierroksella.