Real Madridin valmentaja Zinédine Zidane sai perjantain lehdistötilaisuudessa paljon kysymyksiä hänen runsaasti keskustelua herättäneestä peluuttamistavasta. Yksi eniten esiin nostettu pelaaja on ollut fantastisessa vireessä oleva Isco, joka on erinomaisista otteistaan huolimatta jäänyt ilman minuutteja muun muassa El Clásicossa ja Bayern Münchenia vastaan pelatussa Mestarien liigan välierän ensimmäisessa osassa.

– Olen itse ollut pelaaja ja pelasin lähes aina. On monimutkaista, jos ei ole mukana jokaisessa ottelussa, mutta yritän keskustella pelaajieni kanssa siitä. Meillä on peli lauantaina ja seuraava jo tiistaina. Isco on valmis ja minä luotan häneen, Zidane kertoi.

Real Madrid pelasi edellisessä pelissään lähes täysin eri miehityksellä, mitä sitä edeltäneessä FC Barcelona -ottelussa. Tämä on herättänyt paljon keskustelua, jossa ollaan puhuttu Real Madridin A- ja B-joukkueesta. Ranskalaisvalmentaja kuitenkin tyrmäsi puheet tällaisesta jaosta.

– Tiesin heti alusta asti, että minulla on todella poikkeuksellinen joukkue. He ovat kaikki tärkeitä. Tarvitsen jokaista heistä. Tulee muistaa, että olemme Real Madrid ja pelaamme paljon otteluita. La Ligaa ja Mestarien liigaa tällä hetkellä.

Real Madrid kohtaa lauantaina Valencian Santiago Bernabéulla klo 17:15.