Real Madridin kapteeni Sergio Ramosilla meni juuri Twitterissä kymmenen miljoonan seuraajan raja rikki. Hän juhlisti määrää pitämällä tuokion, jossa kuka vain pystyi kysymään puolustajalta kysymyksiä ja hän vastaili osaan esitetyistä kysymyksistä.

Yksi kysymyksistä liittyi pelaajan tulevaisuuteen. Tahtooko Ramos lopettaa uransa Madridissa ja haluaako jäädä seuraan työskentelemään peliuran päättymisen jälkeen.

– Rakastaisin lopettaa urani Madridissa. Mitään ei ole päätetty (valmentajaksi alkamisesta), mutta se on yksi vaihtoehto. Miksipä ei?

– Seuran presidentti? Ei voi koskaan tietää, mutta tällä hetkellä en näe, että ryhtyisin siihen.

Viime kuukausina lukuisat tuomareiden ratkaisut ovat herättäneet runsasta keskustelua. Videotuomaroinnin käyttöönotto on jakanut jalkapalloihmiset hyvin selvästi kahteen eri leiriin. Ramosilta kysyttiin, mitä mieltä hän on videoteknologian käyttämisestä tuomaroinnissa.

– Kaikki jalkapallon kehittymistä auttavat asiat ovat aina tervetulleita.

Puolustajaksi Ramos on poikkeuksellisen tunnettu maaleistaan. Hän on pelastanut Real Madridin monta kertaa viime hetkillä. Mikä on pelaajan suosikkimaali hänen tekemistään osumista?

– On todella vaikea valita yksi, mutta jos on pakko sanoa joku, niin sanon Lissabonin maalin.

Lissabonissa Real Madrid ja Atlético Madrid kohtasivat Mestarien liigan finaalissa. Ramos tasoitti ottelun viimeisillä hetkillä ja lopulta seura voitti ottelun ja historiansa kymmenennen Mestarien liigan.