Real Madrid voitti Sporting Gijónin lauantaina varinaisen peliajan viimeisien sekuntien aikana tulleen voittomaalin seurauksena 3-2. Tärkeintä seuralle oli varmasti kolme pistettä, mutta kivan lisän voittoon tuo myös hurja maalintekoputki, joka on kestänyt jo kohta vuoden.

Vaikka ottelun voitto varmistui vasta aivan lopussa, niin putken jatkuminen varmistui jo ensimmäisellä puoliajalla. Isco tasoitti ottelun 1-1 lukemiin upealla maalilla ja tämän seurauksena peräkkäisissä otteluissa maalienteon Espanjan ennätys piteni jo 54 otteluun.

Otteluihin on laskettu mukaan kaikki kilpailulliset ottelut, eli La Ligassa, Mestarien liigassa, Copa del Reyssä, Euroopan Super Cupissa ja seurajoukkueiden MM-kisoissa pelatut pelit.

54 peliä ilman maaleitta jääminen on jo hieno saavutus. Tästä tekee vielä arvokkaamman se, että joukkue on myös ollut tuloksellisesti erittäin hyvä näissä otteluissa. 38 voittoa, 12 tasapeliä ja vain kolme tappiota.

Espanjan ennätys on jo joukkueen hallussa, mutta halutessaan tehdä myös Euroopan ennätyksen, niin tulisi Real Madridin onnistua maalinteossa vielä seitsemässä ottelussa. Ennätys on tällä hetkellä madridilaisjoukkueen Mestarien liiga -vastustajan FC Bayern Müncehin hallussa.

Los Blancos on jäänyt maaleitta viimeksi huhtikuun 26. päivä 2016 pelatussa ottelussa, jolloin Manchester City sai pidettyä madridilaisjoukkueen maaleitta Mestarien liigan välierissä.