Uutisoimme reilu viikko sitten, että FC Barcelona on hankkimassa oman kasvattinsa Gerard Deulofeun takaisin Evertonista ensi kesänä. (Lue tarkemmin täältä)

Siirrosta uutisoi ensimmäisenä Mundo Deportivo, joka kuitenkin kertoi nyt, että siirto ei olekaan niin varma, kuin se kuukauden alussa näytti.

Barcelona on edelleen halukas ostamaan pelaajan, mutta laituri ei ole päättänyt tahtooko palata kasvattajaseuraansa. Deulofeun epäröintiin on kaksi syytä.

Ensimmäinen niistä on se, että hän ei ole varma tahtooko siirtyä joukkueeseen, jossa hänen pelipaikallaan pelaavat tällä hetkellä muun muassa Lionel Messi ja Neymar. Olisi erittäin todennäköistä, että espanjalainen joutuisi istumaan suuren osan kaudesta vaihtopenkillä ja tämä epäilyttää pelaajaa.

Toiseksi syyksi kerrotaan miehen löytäneen seuran, jossa viihtyy erittäin hyvin. Deulofeu siirtyi tammikuussa AC Milaniin lainasopimuksella. Peli on kulkenut hyvin ja pelaaja on nauttinut ajastaan seurassa. Näin ollen hän tahtoisi siirtyä kesällä pysyvällä siirrolla Italiaan.