Kauden mittaan on pohdittu paljon, mikä on Iscon rooli Real Madridissa ja onko hänellä tulevaisuutta seurassa. Viime aikoina mies on ainakin peliesityksillään nostanut osakkeitaan.

Real Madridin voittaessa Deportiva Alavésin 3-0, oli Isco kotijoukkueen parhaita pelaajia. Madridilaisjoukkue oli ensimmäisellä puoliajalla joukkueista parempi, mutta toisella puoliajalla Alavés otti pelin haltuun ja pystyi luomaan todella paljon laadukkaita maalintekopaikkoja.

Koko ajan näytti enemmän ja enemmän siltä, että vierasjoukkue tasoittaa. Alavésin yrityksen päästä mukaan otteluun päättyi kuitenkin Iscon toimesta. Espanjalainen laukoi pienestä kulmasta kauniin 2-0 maalin ja pelasti Real Madridin pahasta pinteestä.

Iscolla on sopimusta jäljellä vielä ensi kauden ajan, mutta seura yrittää tietojen mukaan päästä sopuun jatkosopimuksesta pelaajan kanssa. Kotijoukkueen valmentaja Zinédine Zidane kertoi mielipiteensä keskikenttäpelaajan jatkosta Real Madridissa.

– Minä tahdon hänen kirjoittavan uuden sopimuksen. Hän on tärkeä pelaaja. Isco itse tahtoo pysyä ja pelata täällä. Olen iloinen hänen peliesityksestään tänään. Ei pelkästään maalista, vaan hänen työstään linjojen välissä, mikä helpotti muidenkin pelaamista.

Iscon peliaika on vaihdellut paljon kauden mittaan, mutta hän on lähes aina pelatessaan onnistunut.

– Kun Isco pelaa, hän suoriutuu hyvin, mutta meillä on 24 pelaajaa ja he kaikki ovat tärkeitä, Zidane sanoi.

Malagasta kesällä 2013 Madridiin saapunut Isco on tämän kauden La Ligassa tehnyt kuusi maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä.