Atletico Madrid voitti Malagan 2-0 lauantain viimeisessä La Liga -ottelussa. Diego Simeonen miehistöstä puutui useita pelaajia pelikiellon tai loukkaantumisen takia. Osa pelaajista myös tarvitsi vielä lepoa maajoukkuepelien seurauksena. Argentiinalaisvalmentajaa miellytti varsinkin, että joukkue pystyi voittamaan näin vaikeista lähtökohdista huolimatta.

-Mikä vahvistaa minua eniten, on rohkeutemme ja tapa, jolla taistelimme haastavia lähtökohtia vastaan.

Atléticon parhaasta mahdollisesta kokoonpanosta puuttui siis useita pelaajia, mutta voitto oli Simeonen mielestä merkki joukkueensa laajasta materiaalista ja työmoraalista.

Vaikka lukemat ja ottelutapahtumat olivat loppujen lopuksi turvalliset Atlético Madridille, niin Simeonen mielestä kyseessä ei ollut helppo ottelu.

– Jos tulisit katsomaan pukuani, huomaisit sen olevan hiestä märkä.

Malaga piti ottelussa enemmän palloa, mutta Atlético pystyi luomaan enemmän laadukkaita maalintekotilanteita.

– Aluksi me hyökkäsimme enemmän ja he tulivat vastaiskuilla, mutta sitten maali muutti tilanteen siten, että he alkoivat pitää palloa. Pallonhallinnasta huolimatta Malaga ei kuitenkaan pystynyt luomaan maalintekopaikkoja.

Madridilaisjoukkueella ei kuitenkaan ole kauan aikaa juhlia voittoa, sillä se pelaa seuraavan kerran jo tulevana tiistaina Real Sociedadia vastaan.