© Kuva: Getty Images

Lionel Messi saavutti kaksi huimaa rajapyykkiä – Toisen jo kahdeksantena kautena peräkkäin

FC Barcelonan hyökkääjä Lionel Messi oli hyvällä pelipäällä sunnuntaina pelatussa ottelussa Valenciaa vastaan. Barca voitti ottelun 4-2 ja kuroi eron yhden ottelun vähemmän pelanneeseen Real Madridiin kahteen pisteeseen.

Espanjan pääsarjan maalipörssiä johtava Messi teki ottelussa kaksi maalia. Kaikki kilpailut mukaan lukien argentiinalainen on tehnyt tällä kaudella nyt 40 maalia. Kyseinen maalimäärä olisi monelle hyökkääjälle elämänsä kausi, mutta Messille tämä on kahdeksas perättäinen kausi, jolloin mies tekee vähintään 40 maalia.

Valencian verkkoon syntyneet osumat olivat myös sadas kerta, kun Messi tekee vähintään kaksi maalia yhdessä ottelussa FC Barcelonan paidassa.

Ottelu ei kuitenkaan ollut Messille pelkkää juhlaa, sillä hyökkääjä sai pelissä myös keltaisen kortin. Tämän myötä hän on sivussa FC Barcelonan seuraavasta ottelusta Granadaa vastaan.