La Ligassa viidentenä oleva Real Sociedad joutui nöyrtymään sunnuntaina samoista sijoituksista kamppailevalle Villarrealille maalein 0-1. Real Sociedadin meksikolaishyökkääjän Carlos Velan mukaan tappio johtui ennen kaikkea joukkueen kunnianhimosta.

– Tappio Villarrealille ei ollut vahinko. Osoitimme, että meillä on kunnianhimoa hakeaksemme voittoja. Olisimme voineet myös vetäytyä varmistaaksemme tasapelin ja sitten meitä olisi haukuttu pelkureiksi, Vela toteaa Mundo Deportivossa.

Ensi viikolla 28 vuotta täyttävä Vela on kuudella maalillaan Real Sociedadin kauden toiseksi tehokkain maalintekijä. Loukkaantumiset ovat taakse jäänyttä elämää ja pelihommat maistuvat.

– Minulla kulkee juuri nyt hyvin. Terveyshuolet ovat takanapäin ja itseluottamukseni on kunnossa. Yritän vain yhä parantaa tästä auttaakseni pelikavereitani ja päättääkseni kauden hyvin, Vela lisää.

Seuraavassa ottelussaan Real Sociedad kohtaa perjantaina hyvin samankaltaista pelifilosofiaa noudattavan Las Palmasin. Vela ei usko pelistä tulevan helppoa, mutta luottaa joukkueensa pallonhallintapelin toimivuuteen.