La Ligassa kolmantena olevan ja Mestarien liigan pudotuspeleihin yltäneen Sevillan valmentaja Jorge Sampaoli on haluttu mies. 56-vuotias argentiinalainen on liitetty huhuissa muun muassa Barcelonaan Luis Enriquen korvaajaksi. Varmaa on ainakin se, että Sampaolin nykyinen seura Sevilla on mieheen kiintynyt.

Sampaoli saapui Sevillaan viime kesänä Unai Emeryn lähdettyä PSG:n valmentajaksi. Hänelle annettiin jo tuolloin kaksivuotinen sopimus, mutta nyt Radio Sevilla kertoo, että Sampaolille on tarjottu sopimukseen vuoden jatkoa.

Vaikka yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta päästäisiinkin, ei se silti välttämättä tarkoittaisi, etteikö Sampaoli voisi lähteä Sevillasta toisaalle. Seuran päämääränä lieneekin varmistaa, että Sampaolin mahdollisesti lähtiessä se kuittaa ainakin riittävän suuren korvauksen.

Sampaoli itse on antanut jokseenkin moniulotteisia vastauksia, kun häneltä on tiedusteltu kiinnostusta mahdolliseen Barcelona-pestiin:

– Ajattelen ainoastaan Sevillaa. Mutta huomisesta ei koskaan tiedä, Sevilla-luotsi vihjaisi arvoituksellisesti AS:n mukaan.