Meneillään on vasta tammikuun siirtoikkunan viimeinen päivä, mutta Euroopan suurseuroissa suunnitellaan jo täyttä päivää tulevan kauden pelaajalistoja. Real Madridin kaavailuissa uskotaan olevan joukkueen nuorentaminen ja espanjalaistaminen, ja tähän tarkoitukseen sopii kuin nyrkki silmään kaksi seuran omaa lainamiestä.

Espanjalaislehti AS kertoo, että nuoret Jesús Vallejo ja Marcos Llorente tulevat liittymään ensi kaudella Real Madridin kokoonpanoon. Sekä valmentaja Zinedine Zidane että seuran johtoporras ovat antaneet nuorukaisten paluulle hyväksyntänsä.

20-vuotias Vallejo on pelannut tällä kaudella lainalla Lukas Hradeckyn seurakaverina Eintracht Frankfurtissa ja maanantaina 22 vuotta täyttänyt Llorente La Ligan Alavésissa. Molempien kausi on ollut vaatimattomasti sanottuna erinomaisen onnistunut.

Vallejon on määrä lunastaa konkaritoppari Pepeltä periytyvää vastuuta. Samainen AS kertoi aiemmin, että Pepe ei aio allekirjoittaa Realin kanssa jatkosopimusta, vaan siirtyy suurten rahojen houkuttelemana Kiinaan. Vallejo on saanut vastuuta roppakaupalla myös Bundesliigassa, sillä hän on pelannut lähes kaikki Frankfurtin peliminuutit ja on ollut luottamuksen arvoinen.

– En ole koskaan ennen nähnyt kenenkään pelaavan noin hyvin hänen iässään, Eintrachtin manageri Niko Kovac on kehaissut Vallejoa.

Marcos Llorentelle puolestaan on tilausta keskikentän pohjalla, sillä Real Madrid joutui syksyllä jopa pienoiseen pulaan Casemiron loukkaannuttua. Llorente on ollut koko sarjan ykköspallorosvo ja pelannut todellisen läpimurtokauden väkevästi esiintyneessä Alavésissä. Alavés on karistanut putoamisviivan jo 11 pisteen päähän ja on yltänyt Copa del Reyn välierävaiheeseen, eikä vähiten Llorenten ansiosta.

Sekä Vallejon että Llorenten oletetaan osallistuvan kesäkuussa alle 21-vuotiaiden EM-turnaukseen, joten pelaajat liittynevät Real Madridin harjoitusvahvuuteen hieman muita myöhemmin.