Atlético vierailee illalla Ipurúalla Eibarin isännöitävänä Copan puolivälierien toisessa osassa. Avausosa päättyi Atléticon komeaan voittoon luvuin 3-0, joten suurta pelillistä panosta kamppailussa ei ole.

Diego Simeone ei kuitenkaan näe Atléticon menevän helposti jatkoon ja totesikin ensimmäisen osan jälkeen, ettei ottelun tulos auta Atléticoa ollenkaan. Eilen lehdistön edessä Simeone oli pitkälti samaa mieltä.

– Tiedämme, kuten olen aina sanonut, että Copan ottelut ovat aina hyvin outoja ja niissä voi tapahtua mitä vain. Copan ottelut ovat vaikeita ja sen takia kunnioitamme niitä. Se merkitsee sitä, että menemme niihin täysin latautuneina ja haluamme jatkaa voittojen linjalla. Copassa menestyminen on yksi tavoitteistamme ja haluamme edetä mahdollisimman pitkälle.

Atlético ei ole edennyt Copan välierävaiheeseen sitten kauden 2012/2013. Silloin Atlético voitti lopulta Copan finaalin Santiago Bernabéulla Real Madridia vastaan. Kyseinen voitto oli Atléticon ensimmäinen Real Madridista 14 vuoteen.