© Kuva: Getty Images

Athletic-luotsi Messin vapaapotkusta: ”En uskaltanut katsoa sitä”

Athletic koki eilen Copan neljännesvälierien toisessa osassa karvaan tappion Kataloniassa, kun Barcelona kaatoi baskit lopulta 3-1.

Athletic olisi tarvinnut vain maalin enemmän päästäkseen puolivälieriin ja olikin jatkoajassa kiinni pitkään, mutta Lionel Messin vapaapotku kymmenen minuuttia ennen kamppailun loppua oli liikaa leijonille. Athletic-luotsi Ernesto Valverde kommentoi ottelun kulkua lehdistötilaisuudessa.

– Annoimme kaikkemme, mutta kärsimme kentällä paljon. Viime viikolla avausosassa meillä ei ollut hätää. He dominoivat peliä ja kun he tekivät toisen maalin, niin meille jäi luu käteen. Meillä ei ollut juurikaan mahdollisuuksia ja meidän piti vain taistella.

Valverde myönsi, ettei uskaltanut katsoa Messin vapaapotkua.

– Pitää paikkansa, etten uskaltanut katsoa sitä. Hän on spesialisti vapaapotkuissa ja kuudessa päivässä hän teki kolme vapaapotkumaalia.