Real Madrid voitti Sevillan Bernabéun keskiviikkoisessa illassa Copan neljännesvälierien avausosassa lukemin 3-0. Ottelun lopputulos käytännössä varmisti Real Madridin jatkopaikan puolivälierävaiheeseen.

Madridin sankarina toimi kaksi maalia ampunut James Rodríguez, joka pääsi vihdoin avaukseen ja uurasti kentällä melkein täydet minuutit. Ottelun avausmaali syntyi heti alussa, kun Madrid sai riistettyä hyökkäyskolmanneksellaan pallon Sevillan Steven N’Zonzilta. Pallo saapui lopulta Jamesille ja kolumbialainen laukoi tarkan vedon boksin ulkopuolelta ohi vieraiden maalia vartioineen Sergio Ricon.

Puolen tunnin kohdalla Raphaël Varane puski isännät kahden maalin etumatkalle kulmasta. Vielä juuri ennen puoliaikaa Real Madridille vihellettiin varsin kyseenalainen rangaistuspotku, jonka James viimeisteli tarkasti oikeaan nurkkaan.

Rangaistuspotkuvihellys sai valtavasti kritiikkiä espanjalaismediassa, sillä tuomarina toiminut Mateu Lahoz näki asian väärin ja antoi Madridille helpon pilkun. Lahozin mukaan Luka Modric kaadettiin boksin sisällä, mutta hidastuskuvien perusteella James työnsi kroatialaisen nurin.

Toinen osa pelataan ensi viikolla Sevillassa.

Real Madrid-Sevilla 3-0 (3-0)
1-0 James (10.)
2-0 Varane (29.)
3-0 James rp. (44.)