Celtan kausi on ollut tähän mennessä varsin haastava, jos vertaa viime kauteen. Eurooppa-liigassa vigolaisryhmä selvisi pudotuspeleihin, mutta sarjataulukossa Eduardo Berizzon luotsaama joukkue on vasta kolmastoista. Viime kaudella tähän aikaan Celta oli kuuden joukossa, joten laskusuhdanne on ollut huomattava.

Pitkälti sen takia Celta kaipaakin useita vahvistuksia tammikuun siirtoikkunan aikana. Onko sellaisia tulossa? Jos Berizzoa on uskominen, niin kyllä on. 47-vuotias argentiinalaisvalmentaja kommentoi siirtoikkunan tapahtumia lehdistölle aamulla Vigossa.

– Kyllä, olemme edenneet joidenkin pelaajien kanssa pidemmälle neuvotteluissa ja olemme useiden kanssa jo neuvottelupöydässä. Meitä ei auta ollenkaan se, että ostaisimme pelaajia siirtoikkunan viime hetkillä, koska tarvitsemme vahvistuksia välittömästi.

– Voin paljastaa sen, että haemme pelaajia ennen kaikkea hyökkäävän keskikenttäpelaajan ja laiturin paikoille. Saatamme myös päästää muutaman vähemmän pelanneeen kaverin lainalle loppukaudeksi.

Celta kaatoi eilen Valencian vieraskentällä komeasti luvuin 4-1. Seuraavaksi Berizzon suojatit isännöivät Málagaa sarjassa.