Andrés Iniestan kauden ensimmäinen puolikas on ollut haastava, sillä 32-vuotias laitapelaaja on ollut pitkään loukkaantuneena.

Iniesta on kuitenkin kuntoutunut lokakuussa saamastaan polvivammasta pelikuntoon. Espanjan maajoukkueen vakiopelaaja kommentoi tuntemuksiaan Mundo Deportivolle.

– Henkilökohtaisesti olen pääsemässä oikeaan rytmiin vähitellen. Clásicossa pelasin puoli tuntia, tunnin Borussiaa vastaan ja koko ottelun Pamplonassa Osasunaa vastaan. Toivon, että joukkueemme jatkaa kehittymistään, sillä se on ollut huomattavissa viimeisen kolmen ottelun aikana nimenomaan pelillisesti.

– Haluan lopettaa urani täällä Barcelonassa. Henkilökohtaisella tasolla elän mielestäni onnellisimpia vuosiani jalkapallossa – kuten myös omassa elämässäni. Olen parhaillaan niin onnellinen, että minulla on valtavasti enemmän motivaatiota jalkapalloa kohtaan verrattaessa aikaisempaan.

Iniesta on todennäköisesti jälleen Barcelonan avauskokoonpanossa sunnuntaina, kun Espanyol vierailee Camp Noulla Barcelonan derbyssä.