Atlético on oudossa tilanteessa. Punavalkoiset ovat nimittäin sarjassa vasta kuudennella sijalla ja kolmanteenkin sijaan on matkaa viisi pistettä. Atleti on hävinnyt jo neljä sarjaottelua ja kauden aloitus on Diego Simeonen aikakauden heikoin.

Yksi harvoista onnistujista on ollut Yannick Carrasco, joka on laittanut jo maaliennätyksensä uuteen uskoon kuluvan kauden ensimmäisen puolikkaan aikana. Belgian maajoukkuemies on noussut entistä hyökkäävämpään rooliin ja onkin pelannut useita otteluita puhtaana kärkenä. Carrasco kertoi mielipiteensä Atléticon heikosta jaksosta Marcalle.

– Kaikki puhuvat kriisistä, mutta mielestäni sellaista ei ole. Heikommat jaksot ovat normaaleja joukkueelle, joka on tottunut olemaan äärimmäisen korkealla tasolla. Pitää paikkansa, ettemme ole siellä missä haluaisimme olla puhuttaessa sarjataulukosta, mutta kausi on vielä todella pitkä. Olimme Mestarien liigassa lohkoykkösiä Bayernin edellä ja meidän pitäisi olla tyytyväisiä siihen.

– Simeone on voittajatyyppi ja olemme täysin hänen takanaan. Meillä on kasassa loistava ryhmä ja pystymme vielä nousemaan mestaruuskamppailuun.

Atléticon loppukauden ensimmäinen finaali pelataan lauantaina Calderónilla, kun patjantekijät isännöivät Las Palmasia.