Mundo Deportivo kertoo Sevillan olevan todella aktiivinen tammikuun siirtoikkunassa. Andalusialaisten luotsi Jorge Sampaoli muutti Sevillaa valtavasti kesän aikana ja tuleva siirtoikkuna saattaa olla hyvinkin samanlainen.

Katalaanilehden mukaan Sampaoli on antanut seurajohdolle viiden haluamansa pelaajan listan. La Ligassa todennäköisesti kolmantena lähtevä Sevilla eteni myös helmi- maaliskuussa pelattaviin Mestarien liigan neljännesvälieriin, joten seura tarvitsee kokoonpanoonsa laajuutta. Nimenomaan uusi kärki on ollut koko syksyn Sevillan agendassa – tuleeko sellainen?

Ainakin listassa olevat pelaajat ovat varsin nimekkäitä. Olivier Giroud, Carlos Bacca ja Jonathan Calleri ovat todennäköisesti tunnetuimpia, mutta eivät Lucas Pratto ja Gerard Moreno kalpene huomattavasti. Siten lienee selvää, että Sevilla etsii puhdasta ykköskärkeä.

Isoin odotuksin kuluvaksi kaudeksi Atléticosta seuraan lainattu Luciano Vietto on jättänyt vaisun kuvan varsinkin ottaen huomioon Sampaolin vaativan pelitavan.