Real Betis on parantanut huimasti tulosvirettään uuden päävalmentajansa Víctor Sánchez del Amon alaisuudessa. Béticot ovat nimittäin ottaneet jopa kolme voittoa viimeisestä viidestä kamppailustaan ja sevillalaisseura onkin tasapisteissä kolmannellatoista sijalla olevan Alavésin kanssa.

Betisin elävänä legandana tunnettu 35-vuotias Joaquín kertoi mielipiteensä seuran nykyhetkestä, kun oikea laituri käväisi Betisin nuorten kannattajien haastateltavana eilen Benito Villamarínilla.

– Puolustamme uuden valmentajamme pelitavan ansiosta tällä hetkellä todella hyvin joukkueena, mutta samalla myös hyökkäyspelimme toimii loistavasti. Meillä oli ongelmia entisen valmentajamme Gus Poyetin kanssa. Nyt asiat menevät kuitenkin mahtavasti.

– Sarjaa on vielä hyvin paljon jäljellä ja tavoitteemme on nousta mahdollisimman korkealle sarjataulukossa. Tämä sarja on äärimmäisen vaativa ja monet joukkueet haluavat päästä europeleihin oikeuttaville sijoille. Meille paikka europeleihin ei ole tavoite – se on unelmamme.

Betis kohtaa viikonloppuna Alavésin vieraskentällä.