Espanjalaislähteiden mukaan Sporting Gijón haluaa David Villan takaisin kasvattiseuraansa tammikuun siirtoikkunassa lainasopimuksen merkeissa.

New York City FC:ssä tälläkin kaudella loistanut Villa kieltäytyi muutama viikko sitten Valencian kosiskeluista, sillä 34-vuotias maalinsylkijä haluaa omien sanojensa mukaan aloittaa maaliskuussa alkavan MLS-sarjakauden hyvissä ajoin harjoituskautta myöten.

Villa on tällä kaudella tehnyt seuransa paidassa 23 maalia 35 ottelussa. Espanjan maajoukkuevalmentaja Julen Lopetegui on myös huomannut Espanjan maajoukkuehistorian parhaan maalintekijän hyvän vireen ja onkin todennut, että Villan paluu maajoukkueeseen on mahdollista. Villa edusti maataan viimeksi kaksi ja puoli vuotta sitten Brasilian MM-kisoissa.

La Nueva España väittää, että Sportingin valmentaja Abelardo haluaa Villan hyökkäykseensä muutamaksi kuukaudeksi, sillä Sportingin tämänhetkinen hyökkäys on lähtökohtiin nähden epäonnistunut. Seura on tällä hetkellä sarjataulukossa 18.

Villa on tunnettu intohimoinen Sportingin kannattaja, mutta palaako legendaksi noussut kärki auttamaan kasvattiseuraansa pahassa tilanteessa? Sen aika näyttää.

Toivottavasti.