Barcelonan seuralegendan viittaa harteillaan kantava Carles Puyol kertoi mielipiteensä tämän kauden Barcelonasta italialaiselle urheilulehti La Gazzetta dello Sportille.

Pelaajauransa reilut kaksi vuotta sitten lopettanut Puyol toimii nykyään pelaaja-agenttina. 38-vuotias Barcelonan ja Espanjan maajoukkueen entinen luottotoppari totesi uskovansa, että halutessaan Barcelona voi voittaa parhaimmillaan jokaisen pelissä olevan pokaalin.

– Jos tässä maailmassa on olemassa joku joukkue, joka voi voittaa kaiken, se on Barcelona. Sarjan voittamiseksi tarvitaan jatkuvuutta, mutta Copassa ja Mestarien liigassa yksi huono päivä voi tiputtaa koko kilpailusta pois. Barcelona voi parhaimmillaan pystyä siihen (kaikkien kilpailuiden voittamiseen).

Vieläkin päivittäin entisten seuratoveriensa kanssa tekemisissä oleva Puyol kertoi myös pelaajauraltaan mielenkiintoisen yksityiskohdan.

– Pitää paikkansa, että Barcelona on aina ollut sydämessäni. Seura oli kotini 19 vuoden ajan, mutta jos minun olisi pitänyt lähteä seurasta pois, niin olisin ehdottomasti valinnut AC Milanin osoitteekseni.