Real Sociedad voitti kotonaan Atlético Madridin lauantain alkuillan kamppailussa San Sebastiánissa.

Rankassa sadesäässä pelattu ottelu oli tasainen ensimmäisellä jaksolla, vaikka kotijoukkue pitikin huomattavasti enemmän palloa hallussaan. Atleti pääsi parempiin maalipaikkoihin, mutta ensimmäinen jakso päätettiin maalittomana.

Toinen puolisko alkoi isäntien kannalta loistavasti, sillä hienon ottelun pelannut Carlos Vela kaadettiin boksin sisällä ja tuomari vihelsi pallon pilkulle. Meksikolainen laukoi kauden viidennen maalinsa ja Real Sociedad siirtyi yllättävään johtoon. Atléticon hyökkäyspeli oli toisella jaksolla varsin köyhää ja La Real käytti harvat paikat hyväkseen.

Vartti ennen loppua Vela kaadettiin toistamiseen rangaistusalueen sisällä ja tällä kertaa pilkkua astui ampumaan brasilialaiskärki William José. 24-vuotias hyökkääjä laukoi pelivälineen keskelle maalia ja Atléticon iltapuhde alkoi näyttämään varsin haastavalta.

Atléticolle tappio oli toinen peräkkäinen vieraspeleissä, sillä kaksi viikkoa sittenn Sevilla kaatoi Diego Simeonen miehistön luvuin 1-0.

Real Sociedad-Atlético Madrid 2-0 (0-0)
1-0 Carlos Vela (54.)
2-0 William José (75.)