Real Madridin päävalmentajana reilut kymmenen kuukautta ollut Zinédine Zidane avasi lehdistötilaisuudessa Real Madridin heikkoa tuloksellista ja pelillistä kuntoa, kritiikkiä ja avainpelaajiensa loukkaantumistilannetta.

Sergio Ramosin loukkaantuminen ärsyttää minua todella paljon, koska hän on meidän kapteeni ja Ramos antaa kentällä aina kaikkensa. Ikävää, ettei hän ole kanssamme, mutta emme todellisuudessa voi asialle mitään. Toivottavasti hän palaa mukaamme mahdollisimman aikaisin. Hänen saamat kritiikit eivät ole oikeudenmukaisia, koska jokaista suurpelaajaa kritisoidaan kaikesta mahdollisesta.

– Emme ole pystyneet harjoittelemaan maajoukkuetauon aikana lähes ollenkaan kunnolla, koska pelaajamme ovat olleet maajoukkueidensa mukana. Meillä on ollut siten vain vähän aikaa valmistautua illan Betis-kamppailuun. On kuitenkin tärkeää käyttää harjoitusaikamme hyvin ja sen kautta saada meistä maksimaalinen teho irti.

– Viimeisimmissä otteluissa emme ole välttämättä tehneet ihan kaikkea mahdollista voittaaksemme ottelun, mutta en minä ole mikään taikuri. Uskon työnteon voimaan ja uskon siihen jatkossakin. Minua kiinnostaa ainoastaan pelaajien sitoutuminen joukkueeseen ja pelitapaan. Meidän pitää valmistautua otteluihimme paremmin ja minä olen siinä asiassa syyllinen etunenässä.

Real Betis isännöi Villamarínilla Real Madridia illalla kahdeksannen kierroksen ottelussa. Real Madrid ei ole onnistunut voittamaan neljään viime otteluun.