Kohta viisivuotisjuhliaan Atléticon päävalmentajana viettävä Diego Simeone kertoi Atletin lehdistötilaisuudessa mietteensä muutamista pelaajistaan, joukkueen vireystilasta ja alkuillan Granada-kamppailusta Vicente Calderónilla.

– Granada-ottelun avain on meidän aktiivisuutemme ottelun alussa. Juuri ottelun aloitus on tärkeää, koska jos aloitamme pelin samalla tavalla, kuten Deportivoa vastaan, niin teemme kamppailusta meille vaikean. Jos taas pelaamme, kuten Sportingia vastaan, niin lähtökohdat ovat meille suotuisat.

– Vaikka olemme tilastojen mukaan tällä hetkellä Euroopan paras joukkue, niin en anna niille mitään painoarvoa tai huomiota. Jotkut joukkueet eivät ole vielä löytäneet oikeaa vireystilaa ja jotkut joukkueet etsivät vielä sopivia pelaajia avauskokoonpanoon. Me keskitymme ainoastaan Granada-matsiin.

Antoine Griezmann on hyvässä vireessä. Hän on sisäistänyt pelitapamme loistavasti. Griezmann on kasvanut Atléticossa pelaajana, mutta nimenomaa myös ihmisenä. Sen sijaan Filipe Luísin taso on ollut aina huikea ja hän tietää olevansa meille todella tärkeä. Hän on kentällä voimakas ja erittäin kilpailunhaluinen, jonka takia hän haluaa pelata kaikki ottelut.

Sarjakärki Atlético isännöi sarjajumbo Granadaa illalla Vicente Calderónilla.