Mundo Deportivo kertoo Ronaldinhon olevan lähellä paluuta Barcelonaan. Tällä kertaa maaginen pallotaituri ei kuitenkaan odotetusti esiintyisi kentän puolella, vaan 36-vuotias brasilialainen toimisi seuran jalkapallolähettiläänä ympäri maailman.

Barcelona ja etenkin seurapresidentti Josep Bartomeu haluavat avata seuralle ovia uusille markkinoille ja kansainvälistää entisestään Barcelonaa. Seurajohdon mielestä Ronaldinho on kyseiseen rooliin oiva vaihtoehto rooliin. Uutisen mukaan Ronaldinho ja Barcelonan seurajohto pitävät lähiaikoina tapaamisen liittyen pelaajan uuteen työhön ja sen suunnitteluun.

Ronaldinho toimi jo äskeittäin pienimuotoisena Barcelonan julkisuuskuvan lähettiläänä, kun seura avasi uuden toimiston New Yorkiin ja Ronaldinho oli paikalla julkistamistilaisuudessa. Porto Alegressa syntynyt jalkapallolegenda on tällä hetkellä ilman seuraa ja pelaaja itsekin kommentoi juuri, että pelaajaura on loppuvaiheilla.

Barcelonan tarjous on ilmeisesti nopeuttanut pelaajauran lopettamisprojektia ja saattaa olla, että Ronaldinho ilmoittaa kohta virallisesti ammattilaisuran loppumisesta.