Siirtoikkunan viimeisillä hetkillä Valenciaan Zenitistä siirtynyt Ezequiel Garay oli Marcan haastattelussa. Argentiinan maajoukkuepelaaja kertoi mietteensä seuran alkukaudesta ja uudesta valmentajastaan Césare Prandellista.

– Heti Prandellin saavuttua seuraamme, niin aloimme työskennellä todella hyvin. Olemme tyytyväisiä juuri siihen, miten hän työskentelee kanssamme. Toivottavasti alamme saada voittoja sarjassa, koska tällä työnteolla ansaitsemme niitä.

– On haastavaa vaihtaa jatkuvasti valmentajaa. Se on vaikeaa seuralle ja pelaajille, koska aina alkaa uusi pelitapa ja idea, joten se ei ole nautinnollista. Toivottavasti tästä lähtien seura nousee ansaitsemalleen tasolle. Meidän pitää mennä ottelu kerrallaan ja saada hyviä tuloksia.

– Palasin La Ligaan, koska haluan kohdata maailman parhaat pelaajat ja he pelaavat tässä sarjassa. Saan motivaatiota, kun ajattelen pelaavani Leo Messiä ja Cristiano Ronaldoa vastaan. Tässä sarjassa kuka vaan voi voittaa kenet tahansa. Sen näimme, kun Alavés ja Celta voittivat Barcelonan.