Espanja kaatoi Albanian vieraskentällä MM-karsintojen kolmannessa ottelussa luvuin 2-0.

Suurena altavastaajana otteluun lähtenyt kotijoukkue sai pidettyä Espanjan aisoissa sateisen ottelun ensimmäisellä jaksolla. Gerard Piqué ja Koke saivat parhaat maalipaikat, mutta kamppailu siirtyi tauolle maalittomana. Ottelu eteni odotetusti, kun Espanja hallitsi huomattavasti isäntiä enemmän palloa ja loi maalipaikkoja Albanian keskittyessä puolustamaan tiiviisti.

Ylhäältä prässännyt Espanja sai avausmaalinsa toisen puoliskon kymmenennellä minuutilla, kun valtavasti viime aikoina espanjalaismedialta kritiikkiä yleisistä otteistaan maajoukkueessa saanut Diego Costa laukoi pallon tyhjään maaliin David Silvan syötöstä.

Albanian pelitaktiikka mureni vieraiden johtomaalin takia käsiin ja isännät alkoivat aukaista hieman enemmän peliään, joka käytännössä varmisti Espanjan voiton, koska vieraat pystyivät saamaan useita maalipaikkoja helpommin linjojen auettua.

Nolito teki kuudennella maajoukkuemaalillaan ottelun viimeisen osuman hetkeä myöhemmin ja siten vei Espanjan karsintalohkokärkeen. Kymmenen minuuttia ennen loppua Sergio Ramos loukkasi polvensa ja pyysi välittömästi vaihtoa. Andalusialaistopparin vamman vakavuus selviää lähiaikoina.

Albania-Espanja 0-2
0-1 Diego Costa (55.)
0-2 Nolito (63.)