Sevillasta heinäkuun lopussa Atléticoon 32 miljoonalla siirtynyt Kévin Gameiro oli Le Parisienin haastattelussa. Atleti-siirron jälkeen Ranskan maajoukkueeseen palannut kärki kertoi roolistaan seurassaan ja mielipiteensä maajoukkueesta.

Antoine Griezmann on hyökkäyksemme johtaja niin Atléticossa, kuin myös maajoukkueessa. Hän on idoli Atletissa ja Espanjassa. Seurassamme hän on tähtipelaaja, mutta se ei ole noussut hänen päähänsä. Griezmann on ihan normaali meidän muiden joukossa, hän puolustaa ja juoksee vastustajien perässä ihan samalla tavalla. Griezmann työskentelee joukkuekaveriensa eteen, hän on selvä esikuva.

– Minulla on suuri persoona ja haluan osoittaa sen myös kentällä. Olen kehittymässä ja kasvamassa, sekä haluan olla Griezmannin tapaan johtaja. Olin sellainen viime kaudella Sevillassa, mutta olen vielä uusi pelaaja Atletissa.

Gameiro ei pelannut neljään vuoteen ainuttakaan ottelua Ranskan maajoukkueessa ennen siirtoaan Atléticoon.

– Olin siitä hiljaa ja en oikeastaan edes miettinyt sitä. Valmentajalla oli silloin oma joukkueensa ja se piti vain hyväksyä. Olen työskennellyt palatakseni tänne, mutta minulle pääasia on ollut oma hyvinvointini. Olen tyytyväinen Atletissa ja maajoukkueessa.

29-vuotias ranskalaiskärki sai ensimmäisissä otteluissa kritiikkiä Atléticon kannattajilta, koska Gameiro epäonnistui useissa maalipaikoissa.

– Kun seura maksaa minun ikäisestä pelaajasta niin paljon rahaa, niin se kertoo valtavasta kiinnostuksesta pelaajaa kohtaan. Yritän palauttaa minulle annettua luottoa maalien muodossa, koska he maksoivat minusta paljon. Minua ei haittaa, että minua epäillään.

– Pelaan jalkapalloa itselleni, perheelleni ja ystävilleni. Siihen asti, kun he ovat ylpeitä minusta, niin millään muulla ei ole merkitystä. En voi kieltää kannattajia kritisoimasta minua, eikä kenenkään ole pakko tykätä pelistäni.