Espanjan maajoukkueen kaikkien aikojen parhaana maalintekijänä tunnettu David Villa kehui vuolaasti aikaansa Atlético Madridissa El Largueron haastattelussa. Sarjamestaruuden Atléticossa voittanut Villa kertoi mielipiteensä nykyisestä Atletista.

– Minulle ei ollut helppoa lähteä Atléticosta vain kauden jälkeen, koska tykkäsin olla siellä äärimmäisen paljon. Halusin kuitenkin koittaa pelata vielä ulkomailla, olinhan pelannut siihen asti koko urani Espanjassa. Kroppani ja pääni eivät enää kestäneet olla Atletin tasolla ja MLS-sarja oli kehittymässä ja kasvamassa, joten se oli mielenkiintoinen vaihtoehto.

– Olen sanonut tuhat kertaa sen, että Atlético on todella vahva ja tasainen joukkue. Diego Simeonen alaisuudessa pelaaminen voi muuttaa kaikkia pelaajia parempaan suuntaan, mutta vahvin idea on olla tasapainoinen joukkue, joka tietää mitä tekee jokaisessa ottelussa. Joku päivä voi olla huono, mutta kun ympärilläsi on loistavasti harjoitteleva joukkue, niin se on varma menestyksen lähde.

– Minulla oli onni pelata tuossa huimassa joukkueessa yksi kausi. Atleti aloitti kautensa kahdella tasapelillä, mutta tuolla työnteolla varma menestys on tulossa. Atlético on tasainen ja tulosvarma joukkue, jonka vuoksi he taistelevat mestaruudesta. Sarjakausi kestää yhdeksän kuukautta, joka on todella pitkä aika kaikille, mutta siinä auttaa tasaisuus. Jos Real Madrid tai Barcelona töpeksii jollain kierroksella, niin Atlético käyttää sen hyväkseen.