Sevillan tunnetusta laitapelaajasta Vitolosta on tullut Julen Lopeteguin tähän mennessä lyhyellä aikakaudella kiistaton maajoukkuemies. Neljättä kauttaan Sevillassa pelaava 26-vuotias Vitolo kommentoi hyvää virettään ja uutta maajoukkuekutsuaan.

– Olen onnellinen paluustani maajoukkueeseen ja kaikesta siitä, mitä minulle on tapahtunut viime aikoina. Tällä hetkellä seurajoukkueeni ja maajoukkueen valmentajat luottavat minuun todella paljon – se on jalkapalloilijalle tärkeää. Voin vielä parantaa otteitani, koska aina pystyy olemaan parempi ammatissaan.

– Tulen tänne maajoukkueeseen kehittymään jalkapalloilijana ja jos pääsen pelaamaan, niin yritän pelata parhaani mukaan, jotta valmentaja luottaisi minuun vielä enemmän. Meillä on maajoukkueessa todella paljon pallotaitureita, mutta löytyy myös fyysisiä osaajia ja siten olemme yhdessä loistava joukkue.

– Lopetegui on hyvin läheinen pelaajien kanssa. Hänen kanssaan puhuessa huomaa ammattitaidon, potentiaalin ja asiat, joita hän tulee lisäämään pelitapaamme.