Osasuna oli lauantaina vain minuuttien päässä kauden ensimmäisestä voitostaan La Ligassa. Las Palmas kuitenkin osoitti samanlaista taisteluhenkeä kuin viime viikolla Real Madridia vastaan, ja pisteet jaettiin lopulta lukemin 2–2.

Roberto Torres ja Sergio Leon veivät pamplonalaiset ensimmäisellä puoliajalla kahden maalin johtoon, mutta Las Palmas nousi tasoihin Vicente Gomezin ja David Garcian osumilla. Tasoitus nähtiin lisäajan ensimmäisellä minuutilla.

Takana oli vasta kuusi minuuttia, kun Torres aloitti maalinteon pilkulta Kevin-Prince Boatengin käsivirheen jälkeen. Leon kasvatti johtoa juuri ennen taukoa Aythami Artilesin epäröityä.

Gomez kavensi 57. minuutilla Marko Livajan esityöstä, ja Garcia pelasti saarelaisille pisteen viime hetkillä. Hän siirsi tolpasta kimmonneen irtopallon sisään kulmapotkun jälkitilanteessa.

Vasta kolme pistettä kerännyt Osasuna on sarjataulukossa viimeistä edellisenä. Takana on ainoastaan Granada.

Lauantain myöhäisottelussa Deportivo kohenteli asemiaan, kun se löi kotonaan Sporting Gijónin 2–1. Ryan Babel ratkaisi voiton 90. minuutilla.

Deportivo johti tauolla Celso Borgesin 35. minuutin maalin turvin, mutta ottelu näytti päättyvän pistejakoon Sergio Alvarezin tasoitettua 66. minuutilla.