Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane myönsi avoimesti ennen tiistain Dortmund-ottelua, että loukkaantuneen Casemiron korvaajaksi sopisi erinomaisesti Realin oma pelaaja Marcos Llorente. Pahaksi onneksi Llorente vain on tällä hetkellä lainalla Alávesissa, ja miehen saaminen tammikuussa kotiin on kaikkea muuta kuin mutkatonta.

Llorente on esittänyt Alávesissa häikäiseviä otteita dominoiden koko La Ligan pallonriistotilastoa. Ranskalaisvalmentajaa tuntuukin kaduttavan, että Llorente päästettiin lainalle.

– Llorente voisi ottaa Casemiron paikan, mutta päätimme lainata hänet muualle, jotta hän saisi 30 ottelua pääsarjakokemusta, Zidane kommentoi AS:ssä.

AS:n mukaan Llorenten palauttaminen Madridiin ennen kesäkuuta on lähes mahdotonta. Alavésin kanssa on sovittu koko kauden kestävästä lainasta. Tavallisesti sopimusten purkujen uskotaan olevan neuvoteltavissa, jos Real voisi antaa Alavésille jonkinlaisen kompensaation, mutta kuviota mutkistaa Realin FIFA:lta saama siirtokielto.

Siirtokielto estää Real Madridia maksamasta uusista pelaajista rahallista korvausta tammikuuhun 2018 saakka. Vaihtoehdoksi voisi ajatella vastaavasti jonkun toisen pelaajan lainaamista Alavésille tammikuussa. Ongelma kuitenkin on, että kyseisen lainamiehen paluu Realin riveihin onnistuisi siirtokiellon takia vasta tammikuussa 2018.

Näin ollen näyttää selvältä, että Llorente viettää kevätkaudenkin Alavésissa ja Real joutuu etsimään Casemirolle korvaajaa omasta pukukopistaan.