Atlético Madrid isännöi Bayern Münchenia illalla Mestarien liigan lohkovaiheen toisen kierroksen huippuottelussa. Atletin luottotoppariksi noussut Stefan Savic oli Diego Simeonen mukana eilen lehdistötilaisuudessa, joka ennakoi illan ottelua.

Espanjaa sujuvasti puhuva montenegrolaispuolustaja avasi lyhyesti Bayern-kamppailua.

– Viemme ottelun varmasti mukavuusalueellemme, jossa haluamme olla. Emme aio päästää maaleja ja teemme itse ainakin yhden. Joudumme varmasti puolustamaan alempana, mutta samalla tavalla tulemme pelaamaan ylempänä hyökkäävämmin. On aina tärkeää pitää oma maali puhtaana ja tähtäämme siihen joka ottelussa. Bayernilla on loistavia hyökkääviä pelaajia, mutta työskentelemme sitä varten, ettemme päästäisi takaiskuosumia.

Bayern-puolustaja Philipp Lahm totesi, että saksalaisille kelpaisi tasapeli Madridista, mutta Savic oli eri mieltä seuransa ajatuksista.

– Me emme ajattele mahdollista tasapeliä, koska lähdemme aina voittamaan ja katsotaan ottelun loputtua, mihin se johti.

Espanjalaistoimittajat pitävät Savicia varmana avauksen pelaajana illan ottelussa Diego Godínin rinnalla, mutta kookas puolustaja pysäytti puheet välittömästi.

– En pidä itseäni varmana avauksen pelaajana, enkä tykkää puhua sellaisesta. Me olemme todella hyvä joukkue ja taistelemme kaikista pokaaleista nimenomaan ryhmänä. Godín on ekspertti puolustuksessa ja hän on yksi maailman parhaista toppareista. Me muut kolme keskuspuolustajaa opimme häneltä jatkuvasti uusia asioita.