Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone käväisi seuransa pitämässä lehdistötilaisuudessa, joka toimi samalla pienoisena ennakkona illan Bayern-ottelun suhteen. Atlético isännöi saksalaista suurseuraa Vicente Calderónin lämpimässä keskiviikkoillassa Mestarien liigan alkulohkon toisella kierroksella.

Simeone puhui esimerkiksi Carlo Ancelottista, Fernando Torresista ja illan ottelun lähtökohdista.

– Bayern ei ole muuttunut juurikaan siitä, kun viimeksi kohtasimme toukokuun alussa. He pelaavat todennäköisesti samanlaisesti. Nyt David Alaba pelaa vasemman laitapuolustajan paikalla ja seuraan kesän aikana tullut Mats Hummels tuo johtajuutta puolustukseen. Muuten he pelaavat samojen huippuyksilöiden kanssa.

Cholo avasi rooliaan Antoine Griezmannin potentiaalin ulosmittaajana.

– Ennen kaikkea en pidä itseäni läheskään Griezmannin mentorina. Olen ainoastaan hänen valmentaja, joka auttaa kehittymisessä ja jalkapalloilijana olemisessa. Hän raivaa itse tietään maailman huipulle. Olemme ulosmittaamassa uskomattoman jalkapalloilijan potentiaalia ja olen siinä projektissa yksi muiden joukossa.

Espanjalaisradiokanava Cadena Cope kertoi eilen Torresin olevan yllättäen avauksessa Kévin Gameiron tilalla. Simeone kertoi mielipiteensä asiasta.

– Torresilla tulee olemaan haastava ja vaikea ottelu, koska vastustajamme tulee prässäämään todella kovaa. Hänen pitää kuitenkin työskennellä erittäin paljon. Torres tuntee Bayernin hyvin ja hän on tärkeä, kun tarvitsemme tilaa kärjessä. Onko hän avauksessa? Mahdollisesti.

Simeone on aina arvostanut valtavasti Ancelottia ja argentiinalaisvalmentaja myönsi sen jälleen.

– Carlo tietää, että arvostan ja kunnioitan häntä todella paljon valmentajana ja persoonana. Kohtasimme pelikentällä Italiassa silloin, kun olin hyvin nuori ja kaikki lähti siitä. Kaikilla on omat persoonallisuutensa ja ei ole olemassa parempaa persoonallisuutta, kuin toisella.