Sevilla otti Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella avausvoittonsa, kun andalusialaiset kaatoivat kotonaan Lyonin lukemin 1-0.

Isännät hallitsivat ottelua alusta loppuun pallonhallinnan ja maalipaikkojensa ansiosta. Ensimmäinen jakso oli varsin tasainen, koska Lyon puolusti alhaalta, minkä vuoksi ranskalaisille avautui vastahyökkäystilanteita. Jorge Sampaoli oli kuitenkin organisoinut puolustuksensa tiiviimpään muotoon ja se näytti toimivan.

Toisen jakson alussa kesällä Kévin Gameiron korvaajaksi saapunut Wissam Ben Yedder teki avausmaalinsa Sevillalle. Ranskalaiskärki jatkoi päällään maaliviivan edestä Vitolosta kimmonneen pallon verkon perukoille. Sevilla sai vielä pilkun kaksikymmentä minuuttia ennen loppua, mutta Atléticosta Ramón Sánchez Pizjuánin yleisön eteen lainalle saapunut Luciano Vietto laukoi rangaistuspotkun taivaalle.

Sevilla jatkaa lohkokakkosena tasapisteissä Juventuksen kanssa, joka kaatoi Dinamo Zagrebin vieraskentällä 4-0.